“There is Light” by NASIMO and Urban Creatures [gallery]

Много малко хора знаеха как виждаме и как разбираме изкуството, затова вместо да продължаваме да се опитваме да го обясняваме, решихме да го направим…

 

“There is Light” се появи след няколко години работа и планиране. Над сто души, които заедно с нас повярваха, че можем да променим начина, по който представяме и възприемаме съвременното изкуство, се включиха в осъществяването на изложбата. Заедно с тях ние достигнахме друго ниво.

Снимки: Владимир Груев – FREAX – Urban Art Foundation


Би било твърде нахално да кажем такова нещо, ако зад твърдението не стояха думите на всичките посетители на изложбата. Посрещнахме по над 800 души на ден и смятаме, че това е само началото.

Истинската работа тепърва предстои с плана ни за изграждането на галерия в тунела на „Ботевградско шосе“ в квартал „Сухата река“.

Изкуството е могъщо, а ние засега използваме само минимална част от силата му!

Благодарим за подкрепата на екипа на Столична община, Метрополитен София, Kvant Entertainment, Мегахим, StroyRent и Йордан Камджалов, Иван Москов, Стоил Димитров, както и огромния брой партньори и доброволци, които ни помагаха!

Допълнителна информация за проекта THERE IS LIGHT, както и реакции на посетителите можете да видите от facebook страницата на събитието.

Comments

comments

Lorem Ipsum